جلوگیری از ۵۰۰ سقط جنین سالم در مشهد و خراسان‌رضوی نقش انرژی خورشیدی در شکل‌دادن به شهرهای پایدار آینده پیرترین ببر سیبری ایران در باغ‌وحش ارم تلف شد (دوم مرداد ۱۴۰۳) وجود پشه آئدس در ۶ استان کشور (۲ مرداد ۱۴۰۳) الزام در دریافت مجوز خروج از کشور برای مشمولان سربازی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (سه‌شنبه ۲ مرداد ۱۴۰۳) | تداوم هوای گرم تا اوایل هفته آینده آخرین وضعیت پرونده «کورش کمپانی» تشریح شد (دوم مرداد ۱۴۰۳) چگونه هزینه‌های سفر به روسیه را کنترل کنیم؟ بازداشت ۲ تن از کارکنان اداره کل راه و شهرسازی خراسان‌رضوی (۲ مرداد ۱۴۰۳) هدفگذاری دانشگاه ها در دولت چهاردهم منطقی و مسئله محور شود ارائه خدمات در ۵۶ سلامتکده دولتی و خصوصی و درمان سرپایی با طب ایرانی استان خراسان رضوی جز مناطق عاری از بیماری مالاریا است اعلام نتایج قطعی آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم (۲ مرداد ۱۴۰۳) بازداشت در مدینه به‌خاطر غزه | روحانی مشهدی از ماجرای دستگیری خود در عربستان، در ایام حج امسال می‌گوید کلاهبرداری میلیاردی تحت عنوان وکیل مهاجرت وامی قطره‌چکانی برای بازنشستگان | سهم ناچیز بازنشستگان تامین اجتماعی مشهد و خراسان رضوی از وام ۳۰ میلیونی ویروس جدید «نیپا» جنوب هند را در حالت آماده‌باش قرار داد + ویدئو آنتی بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از استاندارد جهانی تجویز می‌شود خراسان رضوی پیشرو در شناسایی و اهدای عضو در کشور | اهداکنندگان مرگ مغزی به ۳۲۴ بیمار نیازمند به عضو، زندگی دوباره بخشیدند تقریباً تمام افراد بالای ۶۵ سال مبتلا به آب‌مروارید می‌شوند
سرخط خبرها

آیا مصرف جگر سفید مفید است؟

  • کد خبر: ۱۹۲۰۷۲
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۰
آیا مصرف جگر سفید مفید است؟
متخصص تغذیه بالینی و رژیم‌شناسی گفت: اگر گوسفند در مناطق خوش آب و هوا و بدون آلودگی تغذیه کرده و بزرگ شده باشد، مصرف شُش آن مشکلی ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، رضا غیاثوند درباره مصرف جگر سفید اظهار کرد: هر ۱۰۰ گرم جگر سفید یا شُش گوسفند ۱۱۳ کیلوکالری انرژی و ۲۰ گرم پروتئین دارد، اما با این حال دپارتمان کشاورزی آمریکا (USDA) از سال ۱۹۷۱ مصرف آن را ممنوع اعلام کرده است.

وی افزود: از دلایل ممنوعیت شُش گوسفند در آمریکا این بوده است که بافت اسفنجی ریه مانند فیلتر‌های هوا عمل می‌کند و میکروب‌ها، دود، دود خودرو‌ها و الیاف آزبست را به دام می‌اندازد، علاوه‌بر آن طی ذبح گوسفند، اسید معده وارد شش‌ها می‌شود. در آمریکا مصرف ماهی‌ها که خطر بالای انباشت فلزات سنگین مانند جیوه و سرب را دارند نیز، ممنوع شده است.

این متخصص تغذیه بالینی و رژیم‌شناسی تصریح کرد: در بسیاری از فرهنگ‌ها از شُش گوسفند در غذا‌ها استفاده می‌شود و مشکلی نیز پیش نمی‌آید، به عنوان مثال در اسکاتلند غذایی شبیه جغوربغور به نام haggis درست می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: در کنار این موارد نیز به یاد داشته باشیم که روزانه ترشحات ریه که توسط مژک‌هایی به سمت گلو حرکت می‌کنند را قورت می‌دهیم، در مجموع به نظر می‌رسد اگر گوسفند در مناطق خوش آب و هوا و بدون آلودگی تغذیه کرده و بزرگ شده باشد، مصرف شش آن مشکلی ندارد، اما اگر اطراف شهر‌های بزرگ و آلوده بوده، بهتر است آن را مصرف نکنیم.

منبع: ایمنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->